top of page

De kliniek

Miracle Skin Clinic is een huidkliniek die gespecialiseerd is in cosmetische en medische behandelingen. Onze behandelingen worden altijd op een professionele wijze uitgevoerd door ervaren specialisten.
 

De zorgverlening die onze kliniek biedt, is van hoge kwaliteit en speelt in op de wensen en behoeften van de cliënten.  U voorzien van eerlijke en juiste informatie betreffende onze behandelingen, vinden wij zeer belangrijk.
 

In onze kliniek worden uiteenlopende huidaandoeningen behandeld, waaronder overbeharing, acne, littekens en hyperpigmentatie. Deze behandelingen worden uitgevoerd met de grootste zorg en hoogwaardig apparatuur om zo de hoogst mogelijke kwaliteit te bieden aan onze cliënten. Ook wordt er na de behandelingen goede nazorg aangeboden, dit om de cliënten tegemoet te komen bij eventuele bijwerkingen die op kunnen treden na de behandelingen.
 

Onze visie is om cliënten te voorzien van een compleet pakket die verschillende soorten behandelingen bevat en die op maat is samengesteld voor iedere cliënt, ten behoefte van verbeteringen aan de huidconditie.
 

De behandelingen worden uitgevoerd door professionele HBO gediplomeerde huidtherapeuten, die aangesloten zijn bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd zijn in het Kwaliteitsregister  Paramedici (KP).

Uiteraard kunt u altijd een afspraak met ons maken, ook zonder vergoeding of verwijzing.

Heeft u toch nog vragen over bijvoorbeeld uw vergoeding? Neemt u dan gerust telefonisch contact met ons op.

Huidkliniek Utrecht Miracle Skin Clinic

 Eigenaar Nour Makazaji & Huidtherapeute Eline van Gent 

bottom of page