top of page
Miracle skin Clinic

Huidveroudering

De huid is het grootste orgaan van het menselijke lichaam en het is dan ook belangrijk om deze in goede gezondheid te houden. Naarmate we ouder worden, treden tal van wijzigingen op in onze lichaamsprocessen, hoe goed onze genen ook zijn. Dit heeft invloed op hoe we ons voelen, maar ook op ons uiterlijk. Het verouderingsproces van ons gezicht is hier een voorbeeld van. Er zijn een aantal belangrijke oorzaken van het verouderen van het gezicht. Door het verouderingsproces zal het onderhuids volume langzaam afnemen en zal de huid verslappingen vertonen.  Dit heeft te maken met een verminderde aanmaak van collageen, elastine en hyaluronzuur. Zowel de bot- als de vetweefselstructuren nemen in volume af, waardoor de huid minder goed ondersteund wordt. Ook neemt de kwaliteit van de huid zelf af, de huid wordt steeds dikker, waardoor de barrièrefunctie verstoord kan raken. Hierdoor kan de huid er sneller grauw uitzien en is sneller gedehydrateerd. Tevens verloopt het proces van cel vernieuwing veel trager. Door een verminderde spieractiviteit gaan door ouderdom de gelaatspieren, na aanspannen, steeds minder en trager terug ontspannen.

Miracle Skin Clinic

De huidveroudering begint vanaf het twintigste levensjaar en wordt echt goed zichtbaar vanaf het dertigste levensjaar. Externe factoren zoals zonlicht, zonnebank, roken, stress, overgewicht, hormonen, voeding, klimatologische factoren en luchtverontreiniging kunnen de huidverouderingsproces doen versnellen. Door dit verouderingsproces kunnen fijne lijntjes, diepe rimpels en (pigment) vlekjes ontstaan. Vandaag de dag zijn er verschillende manieren om uw huid zich weer jonger te laten gedragen. Ook binnen Miracle Skin Clinic kunnen de ervaren en opgeleide huidtherapeuten het verouderingsproces van uw huid weer terug draaien! Door gebruik te maken van de beste medische peelings en producten van Toskani, gaat uw huid weer strak aanvoelen. U gaat een stukje terug in de tijd waarin u huid weer een stuk jonger uitziet!
 

Bij Miracle Skin Clinic maken de huidtherapeuten gebruik van een natuurlijke manier om uw huid te behandelen. Door de medische peelings wordt de huid gestimuleerd om meer eigen collageen en elastine aan te maken. Onze deskundige huidtherapeuten zijn het er over eens dat des te natuurlijker een behandeling is, des te mooier het resultaat kan worden.

bottom of page