top of page
Miracle skin clinic 2.jpg

Huisregels

Op een plek waar veel mensen bij elkaar zijn, zoals in Miracle Skin Clinic, is het van belang dat iedereen meewerkt aan een sfeer waarin alle betrokkenen zich zoveel mogelijk thuis voelen. Vandaar dat wij rekening houden met u en wij u vriendelijk verzoeken ook rekening met anderen te houden. Daarbij vragen wij u aanwijzingen van de medewerkers van Miracle Skin Clinic op te volgen.

Gedragsregels

Miracle Skin Clinic verwacht van u dat u zich als gast gedraagt en dat u respectvol en vriendelijk met elkaar omgaat. Onze basisregel voor iedereen die zich binnen en/of op het terrein van Miracle Skin Clinic is eenvoudig: behandel de ander zoals u zelf behandeld wenst te worden. Respect voor elkaar is het algemene uitgangspunt waarop deze gedragsregels zijn gebaseerd. 


Bij overtreding van onze gedragsregels, kunnen we u een officiële waarschuwing of ontzegging tot de toegang van onze kliniek als sanctie opleggen. We kunnen er ook aangifte van doen.

Wij verzoeken u bij binnenkomst u zich te melden via de balie.

Bij uw eerste afspraak wordt een zorgplan opgesteld. Na acceptatie van dit zorgplan gaat de kliniek met u een behandelovereenkomst aan. 
 
Voor het maken van afspraken kunt u ons op werkdagen bereiken van maandag t/m vrijdag van 10:00 tot 20:00 uur en op zaterdagen van 10:00 tot 17:00 uur.

Gemaakte afspraken kunnen vóór 48 uur kosteloos per mail of telefonisch geannuleerd worden. Indien afspraken niet tijdig geannuleerd worden, zijn wij helaas genoodzaakt €50,00 in rekening te brengen voor de gereserveerde behandeling. Let Op! Deze kosten worden NIET door uw zorgverzekeraar vergoed.

We houden van kinderen, maar in verband met de laserveiligheid, hebben kinderen onder de 9 jaar geen toegang tot onze kliniek.

 

Wegens hygiënische redenen hebben huisdieren ook geen toegang tot onze kliniek. 

Onze betalingstermijn voor facturen bedraagt 14 dagen. Bij achterstallige betalingen wordt de vordering uit handen gegeven aan een incasso bureau en komen extra incasso kosten bij.

Miracle skin clinic 1.jpg
bottom of page