top of page
Miracle Skin Clinic

Microdermabrasie

Elke huid is uniek en iedere patiënt heeft haar of zijn eigen wens om de huid te verbeteren. Microdermabrasie is een absolute aanrader om de huid direct opnieuw te laten stralen. Deze zeer veilige, pijnloze maar vooral effectieve behandeling wordt uitgevoerd door onze ervaren huidtherapeuten. Door gebruik te maken van microkristallen worden de bovenste huidcellen van uw huid verwijderd. De behandeling vindt dus enkel aan de oppervlakte van uw huid plaats en zorgt voor een direct stralende en zachte huid! Doordat de dode huidcellen verwijderd worden, zal de huid beter in staat zijn om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect zullen hebben in de huid.

Doordat het apparaat een mondstuk heeft en werkt met een vacuüm techniek, zorgt dit ervoor dat de huid een beter doorbloeding krijgt. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd en wordt de huidstofwisseling krachtiger.  Waardoor tevens de aanmaak van collageen en elastine wordt geactiveerd. Doordat de huid met de microdermabrasie dunner wordt gemaakt, zorgt deze behandeling daarnaast ervoor dat de poriën minder grof worden en dat pigmentvlekjes en fijne rimpels vervaagd worden. Zowel de huidstructuur als de huidconditie zullen hierdoor verbeteren en uw huid zal veel gladder aanvoelen. Bovendien krijgt uw huid weer een egale, mooie en gezonde uitstraling.

Een microdermabrasie behandeling is geschikt voor bijna elk huidtype en kan breed ingezet worden. Het kan het gehele jaar door worden ondergaan, zelfs in de zomermaanden kunt u alsnog genieten van een direct stralende en zachte huid! 

Microdermabrasie is uitermate geschikt bij de behandeling van:
 

  • Fijne rimpels

  • Grove poriën en huidstructuur

  • Huidveroudering

  • Pigmentatie vermindering

  • Onzuivere en futloze huid

  • Acne littekens

Bij Miracle Skin Clinic nemen wij de tijd om naar u huid te kijken en naar uw wensen te luisteren. Vooraf aan onze behandelingen hanteren wij altijd een vrijblijvend intake gesprek. Tijdens dit gesprek stellen we voor u een persoonlijke behandelplan op en bepalen wij samen met u hoeveel behandelingen er nodig zijn om u het gewenste resultaat te geven. Afhankelijk van het doel, indicatie en conditie van uw huid zal dit worden bepaald. Na iedere behandeling is er direct zichtbaar resultaat en gemiddeld zijn er 3-5 behandelingen nodig voor het behalen van een optimaal resultaat. Vooral in combinatie met een crème en een serum van ons productenmerk “Toskani” kunt u de huid optimaal hydrateren en verzorgen. U kunt een microdermabrasie behandeling ook combineren met een van onze andere huidverbeterende behandelingen. Combinatie van microdermabrasie met een medische peeling zal bijvoorbeeld het effect van een peeling te versterken.

Miracle Skin Clinic

Tijdens de behandeling wordt de huid grondig gereinigd met medische producten van Toskani. Door middel van een speciale vacuüm techniek worden steriele microkristallen over de huid "gespoten". Deze microkristallen raken de huid waarbij de bovenste huidlaag met daarin de dode huidcellen loskomen en samen met de microkristallen afgevoerd worden. U voelt dat de kristallen over de huid gaan, maar in de regel wordt dit niet als pijnlijk ervaren. Het grote voordeel van microdermabrasie is, dat het veel intensiever is dan een scrub en veel veiliger is dan een chemische of kruidenpeeling. Door het regeneratievermogen van de huid, gaat deze zichzelf herstellen met nieuwe en jonge cellen.

 

De huid kan na de behandeling lichtelijk gevoelig en rood zijn, omdat de doorbloeding actief is gestimuleerd. De oppervlakkige huid is verwijderd en de werkzame stoffen welke zich in onze kwalitatieve huidverzorgingsproducten zitten worden sneller en effectiever opgenomen in de huid. Algemene huidverbetering zal dan na één behandeling optreden, waarbij u een mooie, frisse maar vooral gehydrateerde huid zult krijgen. De behandelingsmethode wordt zowel in kuurvorm als in losse behandelingen aangeboden. Een microdermabrasie behandeling wordt in sommige gevallen vergoed door de zorgverzekeraar indien u aanvullend verzekerd bent en een indicatie hebt voor acne.

bottom of page