top of page
Miracle Skin Clinic

Laserbehandeling

Wilt u voor altijd af van ongewenste haargroei of overbeharing? Kies dan voor definitief ontharen! Het scheren, epileren of harsen biedt voor overbeharing slechts een tijdelijk oplossing. Definitieve laserontharing is een uitermate geschikte oplossing om ongewenste haargroei te verwijderen op het gelaat en het lichaam van zowel mannen als vrouwen. Deze behandeling zorgt ervoor dat de haargroei tot 95% wordt gereduceerd zonder dat de huidige haren ooit nog terug komen. Hierdoor zult u niet meer hoeven te scheren of te harsen! Daarnaast zult u geen last meer hebben van stoppels of ingegroeide haartjes. De effectiviteit van de behandeling is groot en u zult snel resultaat gaan zien. Door een speciaal koelingssysteem en een vacuüm geassisteerd systeem is de behandeling nagenoeg pijnloos. Dit was bij oudere laserapparatuur vaak niet het geval.

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats. Tijdens zo’n gesprek worden alle  medische gegevens gecontroleerd en vindt er een huidanalyse plaats, om eventuele mogelijke risico’s te kunnen uitsluiten. Tevens worden uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u deskundig advies van de huidtherapeut met daarin uitleg over het proces van de behandeling. Wanneer u kiest voor een pakket, kan er een aangepaste prijs voor u worden gemaakt afhankelijk van de  gekozen gebieden. Zelfs wanneer u twijfelt of een dergelijke behandeling geschikt is voor u,  kunt u altijd op een intakegesprek komen. Een intakegesprek is geheel vrijblijvend. Gemiddeld zijn er 5 tot 8 behandelingen nodig afhankelijk van u  huidtype, het behandelgebied en de hoeveelheid haren.

De behandeling

Utrecht Miracle Skin Clinic

Voorafgaand aan de behandeling vindt er altijd een intakegesprek plaats. Tijdens Zo’n gesprek worden alle  medische gegevens gecontroleerd en vindt er een huidanalyse plaats, om eventuele mogelijke risico’s te kunnen uitsluiten. Tevens worden uw wensen en verwachtingen besproken en krijgt u deskundig advies van de huidtherapeut met daarin uitleg over het proces van de behandeling. Wanneer u kiest voor een pakket, kan er een aangepaste prijs voor u worden gemaakt afhankelijk van de  gekozen gebieden. Zelfs wanneer u twijfelt of zo een behandeling geschikt is voor u,  kunt u altijd op een intakegesprek komen. Een intakegesprek is kosteloos en geheel vrijblijvend. Gemiddeld zijn er 5 tot 8 behandelingen nodig afhankelijk van u  huidtype, het behandelgebied en de hoeveelheid haren.

De “gouden standaard” voor permanente ontharing

Een behandeling met een ontharingslaser kan onveilig zijn wanneer er
ondeskundig mee wordt behandeld. Let er dus goed op dat u altijd wordt
behandeld door of onder toezicht van een huidtherapeut of dermatoloog.

Bij Miracle Skin Clinic werken uitsluitend ervaren en HBO gediplomeerde huidtherapeuten.

Daarnaast zijn wij aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten (NVH) en geregistreerd bij het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP). Deze instellingen
verplichten huidtherapeuten om zichzelf continu te ontwikkelen door het
volgen van cursussen en trainingen.

Het is mogelijk dat wanneer u aanvullend verzekerd bent, laserontharing vergoed wordt.  Dit is afhankelijk van de zorgverzekeraar en uw zorgpolis. Als u wilt weten hoeveel u vergoeding betreft klik dan op lees meer

Huidaandoeningen Utrecht  Miracle Skin Clinic
Huid Miracle Skin Clinic
Uitgevoerd door professionals

bottom of page