top of page

Perfection lift peeling

Iedere keer dat u lacht, boos kijkt of fronst, vormen zich fijne lijntjes. Op een zeker moment blijven deze lijntjes zichtbaar in de vorm van rimpels als gevolg van het natuurlijke verouderingsproces van uw huid. Andere factoren zoals roken, uw gezondheid en regelmatige blootstelling van uw huid aan zonlicht spelen hierin ook een belangrijke rol.

De perfection lift peeling wordt uitgevoerd met glycolzuur. Glycolzuur valt onder de groep “fruitzuren”, ook wel bekend als Alpha Hydroxy Acids (AHA’s) en wordt gewonnen uit fruit, vandaar de naam fruitzuren. Het wordt al jaren in de cosmetische industrie gebruikt om de huid gladder en gezonder te maken. Glycolzuur zorgt voor een afstoting van de dode huidcellen en stimuleert de celdeling van de huid. Tevens zorgt het ervoor dat de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd worden. Glycolzuur is in staat om diep in de huid door te dringen en daar zijn werk te doen. Hierdoor verbetert de structuur van de huid en is deze peeling ook uitermate geschikt voor geavanceerde vormen van een verouderde huid. Tevens worden donkere verkleuringen van de huid verbleekt en rimpels, littekens en grove poriën minder zichtbaar gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de huid een fijnere structuur krijgt en deze ook gladder, frisser en egaler oogt. Door deze behandeling wordt de huid meer elastisch en is beter in staat zijn eigen vocht vast te houden. Deze behandeling is daarom ook zeer geschikt voor de droge huid.

Binnen Miracle Skin Clinic werken onze vakbekwame huidtherapeuten met verschillende peelings waarin glycolzuur zit. Tijdens een intakegesprek zal duidelijk worden welke glycolzuurpeeling het meest geschikt is voor uw huid en hoeveel behandelingen er nodig zullen zijn om uw huid optimaal te verbeteren. Onze glycolzuurpeeling is veel hoger geconcentreerd dan bij de schoonheidsspecialist en daardoor niet vergelijkbaar. Al na één behandeling is het effect van de peeling zichtbaar. Maar voor een volledig resultaat kunt u het beste kiezen voor een peeling in kuurverband, ondersteunend door de juiste producten voor thuis, om het optimale resultaat te behalen. De ondersteuning bestaat onder andere door een pre-peeling om uw huid gedurende twee weken voor te bereiden op de peeling en producten voor nazorg met hoogwaardige ingrediënten zoals vitaminen, mineralen en hyaluronzuur die de huid verbeteren en hydrateren.

Samen met u kijken we tijdens een intakegesprek naar de mogelijkheden van een perfection lift peeling. Het kan per huidtype verschillen hoeveel behandelingen er nodig zijn en aan de mate van zonschade en huidveroudering. Tijdens de perfection lift peeling wordt uw huid door onze professionals grondig gereinigd. Vervolgens wordt er een laag peeling aangebracht die de bovenste laag van de huid verweekt. Dit kan een licht prikkelend gevoel geven, deze sensatie is afhankelijk van de sterkte van de peeling. Na de behandeling zal uw huid een rode waas krijgen en soms kunt u last krijgen van huidschilfers. Dat is heel normaal, de dode huidcellen zullen namelijk het gezicht verlaten in de vorm van velletjes. Niet voor niets, want onder die velletjes komt een stralende, rimpelloze huid! De duur van het herstelproces na een behandeling wordt voornamelijk bepaald door de sterkte van de peeling. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse werkzaamheden weer hervatten.

bottom of page